Plasmage

Det nya verktyget inom dermatologi och medicinsk estetik. Plasmage kan användas för bl a: Hängande ögonlock Kråksparkar Påsar under ögon Akne ärr Rynkor Skinrejuvination- mekanisk peeling Bedövning ges vid behov och eftervårdsinstruktioner samt produkter får du med dig hem.

Beauty kliniken Fillers i Stockholm

PLASMAGE® är en medicinsk anordning för icke-invasiv mikrokirurgi och är det nya verktyget inom dermatologi och medicinsk estetik. PLASMAGE® genererar plasma genom en elektrisk urladdning som sätts igång när spetsen kommer tillräckligt nära huden utan att beröra den.

 

Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Så länge man följer eftervårds instruktionerna korrekt finns det inga risker med behandlingen.

Användningsområden

Uppstramning av slapp hud, t.ex.

 • Hängande ögonlock,
 • Påsar under ögonen,
 • “Kalkon häng”
 • “Hamsterpåsar” på halsen
 • Korrigering av djupare rynkor och fina linjer
 • Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.
 • Korrigering av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

 

Fördelar jämfört kirurgi

 • Snabb läkning och återhämtning. Du kan gå till jobbet direkt efter!
 • Ingen risk för ärr eller
 • Ingen risk för att ta bort för mycket
 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

 

fillers-Beauty-Kliniken-Botox-i-Stockholm-Sollentuna-Odenplan
Så funkar det

Plasma pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kväve mix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasma blixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen.. Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktioner beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Före behandlingen

En undersökning och konsultation rekommenderas alltid innan man gör sin behandling. Patienten fyller då i en hälsodeklaration och tillsammans med specialisten går man igenom behandlingsprocessen.

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. En del kunder får svulnaden på över- och underlock till den tredje dagen som därefter minsk. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några sår kan man mineralsminka över prickarna. Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-5 dagarna och går ner efter 3-5 dagar, och kan dämpas med kylblock. Behandlar man ögon kan man få stor svulnad runt ögon tredje eller fjärde dagen.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

Resultat

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Hållbarhet

Huduppstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt.

Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Priser - BOKA TID