Om Beauty Kliniken

Beauty Kliniken har lång erfarenhet av att erbjuda professionella skönhetsbehandlingar av certifierad och legitimerad personal. Hos oss kan du få skönhetsbehandlingar som fillers, botox, Dermapen och hårtransplantation. Klinikchef Kaveh Mirzadeh började intressera sig för skönhetsbehandlingar redan under studietiden och samarbetade då med ledande kirurger inom den här typen av behandlingar. 

Vi arbetar endast med CE-märkta produkter av hög kvalitet såsom Allergan, Vistabel, Juvederm, Teosyal, Belotero, Stylage och vi är certifierade av Estetiska Injektionsrådet vilket är branschens egen certifiering för högkvalitativa aktörer. Du kan läsa mer om Estetiska Injektionsrådet och deras certifiering här.

Vår kompetens och erfarenhet är en central del i att säkerställa att du som patient alltid ska känna dig professionellt bemött och omhändertagen i din kontakt med oss.

Beauty Kliniken är certifierad av Estetiska Injektionsrådet vilket är branschens egen certifiering för högkvalitativa aktörer vilka uppfyller både juridiska och kvalitativa krav för att få utföra skönhetsbehandlingar. Du kan läsa mer om Estetiska Injektionsrådet och deras certifiering genom att klicka på certifiering stämpeln ovan.