Filler Injektioner

Filler föryngrar och förbättrar dina ansiktsdrag. Fillerbehandling är en volymgivande kosmetisk behandling som baseras på ”Hyaluronsyra”, ett ämne som injekteras på det område patienten önskar. Filler är populär som kosmetisk behandling, just för att man ser effekten av den omedelbart efteråt.

Beauty kliniken Fillers i Stockholm

Vad kan behandlas med Filler & Injektioner?

 Fillerbehandling är ett sätt att återfå volym, släta ut rynkor, förstärka drag och forma områden i ansiktet. Det kan gälla allt från att öka läpparnas volym, utfyllning och utjämning av rynkor och linjer, ge nacke och hals ett fastare och slätare utseende eller för att ytterligare skulptera ansiktet. Dessutom fungerar den effektivt för föryngring av huden och är också en utmärkt metod för att behandla vissa sorters ärr.

 Det handlar i grunden om att med små medel lägga till eller ta bort volym där det önskas för att på så sätt ge ansiktet en ny jämnhet eller, i vissa fall, en ny form. Filler består av hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne som har modifierats för att inte brytas ner lika fort som det normalt gör. En successiv nedbrytning av filler sker alltid så behandling en gång per år behövs för att behålla resultat.

Hur går fillers behandlingen till?

Behandlingen brukar inledas med en uppbyggnadsfas. Större behandlingar kan enkelt göras vid ett och samma tillfälle. Filler Produkterna innehåller också lokalbedövning vilket gör att du inte känner så mycket efter de första sticken. När du går hem känns det lite som att du varit hos tandläkaren.

På Beauty Kliniken har vi lång erfarenhet som utbildare av andra behandlare. Vi är mycket måna om att använda bara de mest väldokumenterade och kliniskt testade filler produkterna från olika märken. Dessa ska förknippas med få och sällan förekommande komplikationer och biverkningar. Just nu använder vi oss av Juvederm, Stylage och Teosyal.

  fillers-Beauty-Kliniken-Botox-i-Stockholm-Sollentuna-Odenplan
  Behandlingsområden
  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder
  • Släta ut rynkor mellan näsa och runt munen
  • Volymökning av läppar.
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera
  • Kindben
  • Käklinje
  • Tear Trough – Tear trough är en fillerbehandling med Hyaluronsyra filler mot insjunkning/mörka linje under ögonen. Om volymen/fettvävnaden under ögonpartiet försvinner kan det uppstå skuggningar som visar sig som mörka ringar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen, kan en fillerbehandling som tear trough vara lämplig.
  Före behandlingen

  En undersökning och konsultation rekommenderas alltid innan man gör sin behandling. Patienten fyller då i en hälsodeklaration och tillsammans med specialisten går man igenom behandlingsprocessen.

  Efter behandlingen

  Det behandlade området blir efter behandlingen svullet och bortdomnat. Den bortdomnade känslan beror till stor del på lokalbedövningen som försvinner ganska snabbt. Det kan dock ta ett par dagar innan svullnaden lagt sig.

  Hur fungerar Fillers?
  Vem får behandla med Fillers?

  Enligt ny lagstiftning får endast den som har legitimation som läkare, tandläkare eller sjuksköterska utföra estetiska injektionsbehandlingar. Hos oss på Beauty Kliniken är ansvarig verksamhetschef och behandlare legitimerad läkare med lång erfarenhet av professionella skönhetsbehandlingar.

  Komplikationer med Filler behandlingar?
  Priser - Boka tid

  Kostnadsfri konsultation – 15 min

  Tear Trough – 60 min 4.000 kr

  Käklinje – Ansiktskonturering – 60 min 5.000 kr

  Läppförstoring med filler – 60 min 2.000 kr

  Kindkonturering med filler – 60 min 3.500 kr

  Nasolabialveck med filler – 60 min 3.500 kr

  Juvederm 1 ml – 60 min 3.500 kr

  Juvederm 0,55 ml 60 min 2.000 kr

  Teosyal 1 ml – 60 min 2.500 kr

  Belotero 1 ml – 60 min 2.500 kr

  Stylage 1 ml – 60 min 2.500 kr